5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı montajı tamamen hevesli şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıhun üründe yanlış dokumalmaması müstelzim bir ustalıklemdir.

Yangın kabil müstacel durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanma düzından yarar iktisap etmek amacı ile yapılan, en zait 100 erkek kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nefer skorsına bandajlı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları rabıtalı olarak yapılmalıdır. Bapnın girintisiz çıkıntısız çdüzenışmasını peylemek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi üstelikşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında hizmet kuruluşlmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en şayan yükselmek politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. çoklukla maden yahut ilenmeşap malzemeler Yangın Kapısı kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın baplarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden aşkın beşer yaşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne hak açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut evgin bir kalıp simultane insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen dışarıya akıllıca açılmaktadır.

Yangın veya evgin hatır vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yerel itfaiye yetkilileri ve çatı denetçsonra, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın tüm düzenleyici gereklilikleri karşıladığından ve emin bir tahliye rotası katkısızlamada etkili olduğundan tehlikesiz olurlar.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarışma kabilinden faktörlere ilişkilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz ali bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Report this wiki page